Pur - Vloerisolatie, Chapewerken, EPS isolatiemortel en dakisolatie

Op zoek naar pur-vloerisolatie , Chapewerken ,eps-isolatiemortel , gespoten naadloze dakisolatie , kom dan een kijkje nemen op onze stand in hal 5 , Onze adviseurs helpen u graag verder met de volledige vloeropbouw van je woning

Image

Onze producten

Chapewerken

De dekvloer of chape bestaat uit een mengsel van zand, cement en water. De dekvoer of chape dient al basis, ondergrond voor de vloerdekking. Deze chape wordt glad en vlak afgewerkt zodat de meest courante vloerbedekkingen hierop kunnen gelegd worden.

Chapewerken

pellentesque vitae purus id, fermentum suscipit urna.

Vloerisolatie

Denkt u aan vloerisolatie in uw nieuwbouw of bij renovatie?

Zoldervloeren, tussenvloeren en begane grond vloeren worden snel en doeltreffend geïsoleerd met PUR-schuim. De isolerende laag kan zowel aan de bovenzijde als aan de onderzijde worden aangebracht, behalve bij de begane grond vloeren. In dit laatste geval doet de isolatielaag tevens dienst als uitvullaag. En dat betekent minder kosten en een geringere opbouwhoogte, waardoor u een laag bakstenen uitspaart. Eventueel aanwezige leidingen liggen mooi en stevig ingebed in het geëxpandeerde schuim van de gespoten vloerisolatie.

Vloerisolatie

pellentesque vitae purus id, fermentum suscipit urna.

Isolatiemortel

Dakisolatie

Polyurethaanschuim kan zowel bij hellende daken als bij platte daken aangewend worden. 

Klassieke isolatiematerialen (glas- en steenwol) die bij hellende daken tussen de kepers worden gepropt, sluiten niet genoeg aan en vragen steeds extra dichtingsmaatregelen.

Ook hier zorgt het sprayen van PUR-schuim op het onderdak voor een egale en mooi aansluitende laag, die als het ware één wordt met de kepers en het onderdak.

Dakisolatie

pellentesque vitae purus id, fermentum suscipit urna.

Akoestische isolatie

De insulit Bi+ 9 is een nieuwe akoestische onderlaag tegen impact- en contactgeluid tussen verdiepingen. De insulit Bi+ 9 wordt op de betonvloer afgerold, met daarop een cementvloer van min. 6 cm dikte.

Dit unieke en exclusieve product heeft verschillende ontwikkelingsjaren geëist en beantwoord aan de hogere akoestische eisen van de laatste belgische normen. insulit bi+9 bestaat uit een lichtweerkaatsende gealuminiseerde film met zeer hoge weerstand en een dubbele verende structuur uit vilt + schuim, voor een gegarandeerde doeltreffendheid. 

Wat ook uniek is bij insulit Bi+ 9 zijn de zelfklevende overlappingen. Ze bieden een eenvoudige en betrouwbare plaatsing.

Image
Image
Image
Image

Contacteer ons

01

Bel ons

op GSM Nr +32484800205
02

Mail ons

op emailadres info@schuimisolatie.be
03

Vul het

contactformulier in
04

Bezoek ons na afspraak

Oordegenstraat 67 9520 Sint-lievens-Houtem

Wij helpen U graag verder

Als u meer informatie wenst, vul dit formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bij aanvraag offerte bezorg ons onderstaande gegevens zodat we u spoedig een correcte prijsofferte kunnen bezorgen.